ZDRAVSTVO

SIGURNO ZDRAVSTVENO OKRUŽENJE

Iz perspektive sigurnosti, zdravstvena i bolnička okruženja su jako izazovna. Mnoge bolnice su veliki, složeni objekti koji su rasli organski (dio po dio). One su također jako emotivna mjesta gdje su razni osjećaji često visoki, što dovodi do impulzivnog i iracionalnog ponašanja ljudi. To može ugroziti sigurnost osoblja, posjetitelja, bolesnika ili korisnika usluga bolnice.

Sigurnost u bolnici

Slijedom toga, pružanje odgovarajuće sigurnosti može se izvršiti samo nakon detaljne i stručne procjene prijetnji sigurnosti. Procjene rizika provode sigurnosni konzultanti koji imaju značajno iskustvo u oblikovanju i integriranju sigurnosnih rješenja za vodeće zdravstvene ustanove, uključujući i najveće bolnice.

Bilo da se radi o javnoj i privatnoj bolnici ili o staračkom domu, mi ćemo pružiti konzultaciju, upravljanje projektom i montažne usluge kako bi se osiguralo da je sve tehnički ispravno, učinkovito upravljano i dovršeno u roku.

ŠTO MONTIRAMO U SIGURNOSNA RJEŠENJA ZA ZDRAVSTVO?

Videonadzor bullet kamere

Projektiranje sustava za rješavanje svih elemanata procjenom rizika na licu mjesta, dosta često zahtjeva integriranje više sigurnosnih elemenata. Integriran sustav znači da su svi izlazi i upravljački sustavi koncentrirani na centralnoj nadzornoj stanici. Takav sustav se može nalaziti unutar bolnice ili na vanjskoj stanici u skladu sa zahtjevima hitne pomoći (ambulantna kola).

IP HD Videonadzor

  • IP umrežene, HD megapikselne kamere s uključenim digitalnim snimanjem
  • Prepoznavanje, otkrivanje i identificiranje onih koji pokazuju neželjeno ponašanje
  • IP HD videonadzor podržava druge sustave i omogućava vizualnu provjeru aktivacije alarma, kontrolu pristupa ili bilo kojeg drugog događaja.
  • Snimke snimljene u sadašnjem vremenu (real-time) koje se pregledavaju preko mobilnog uređaja pružaju odmah odgovore u stvarnom vremenu – neprocjenjivo kada se istražuje neka dinamična situacija

Anviz kontrola pristupa

Kontrola pristupa

Alarmni sustavi

Praćenje zvuka

LPR (kamera za prepoznavanje tablica auta)