VISONIC ALARM

VISONIC

Visonic logo

VISONIC je više od 4 desetljeća međunarodno u samom vrhu proizvodnje kvalitetne alarmne opreme.

Tvrtka je osnovana 1973. godine u Tel Avivu u Izraelu tako da postoje na tržištu već jako dugo. Proizvodi im se prodaju u više od 100 zemalja u cijelom svijetu.

 

Proizvodi su im inovativni i vrlo jednostavni za korištenje.

Visonicova ponuda uključuje različite sustave kućne sigurnosti, osobne sigurnosne sustave i sigurnosne sustave te niz perifernih uređaja.

Visonic alarmVisonic Grupa je programer i proizvođač kućnih sigurnosnih sustava i komponenti, osobnih sustava za hitne slučajeve i sustava za kontrolu pristupa i lokacije u stvarnom vremenu.
Omogućujući povezivanje u realnom vremenu između obitelji, domova, imovine, pružatelja skrbi i mreža za podršku zajednici osposobljavaju ljude da svakodnevno provode svoje živote s punim pouzdanjem da su ljudi i stvari za koje se najviše brinu sigurno i ugodno.

Tvornica im se nalazi u gradiću Kiryat Gat u Izraelu i prostire se na 10,000 m2.
U Visonic-u jako ulažu u razvoj i tehnologiju, to je rezultiralo s njihovih 90 registriranih patenata i 40 patenata koji čekaju da se odobre. Njihovi inovativni proizvodi su proizvedeni i dizajnirani po najvišim standardima kvalitete izrađeni su prema postupcima certificiranja ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom.

Ponudu Visonic-ovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK