UMREŽAVANJE

Umrežavanje je temelj za uistinu integrirano sigurnosno rješenje koje vam omogućuje da čuvate ljude, objekte i imovinu.

 

Network switch

Umrežavanje omogućuje pojedinačnim komponentama vašeg sigurnosnog sustava da međusobno razgovaraju, pružajući povezivanje neophodno za stvaranje uistinu integriranog sigurnosnog rješenja. Usluge umrežavanja mogu koristiti bežično ili kabelsko povezivanje, ili kombinaciju tih dviju mreža radi pružanja IP bežičnih mrežnih veza za sigurnost, računala i telefone.

Naše iskustvo u projektiranju i implementaciji mrežnih infrastruktura velikih razmjera znači da isporučujemo dobro dizajnirane i lako upravljive mreže. Projekti umrežavanja mogu proširiti vaše postojeće ICT mreže ili dodavanje potpuno novih instalacija.

Današnje sigurne tehnologije bežičnog umrežavanja znači da se tijekom instalacije i nakon montaže smanjuju smetnje i neugodni vizualni utjecaji na sigurnosnu mrežu. Naše mreže omogućuju postojećim i novim sustavima potpunu integraciju za vašu sigurnost i kontrolu pristupa postavljenu na vašoj lokaciji i objektu.

Networking

POVEZIVANJE I SPAJANJE

Povezivanje i spajanje integriranih sustava preko iste mreže kao što je ICT osigurava povezanost i konekciju video servera s videonadzorom i pristup nizu softverskih alata. Također omogućava da se integrirani sigurnosni sustavi daljinski nadziru i kontroliraju, kao i tehničku podršku u obliku dijagnoze kvarova i ispravljanja kvara preko interneta.

Umrežavanje integriranih sigurnosnih sustava jednostavno znači bolje povezivanje, lakše i jednostavnije upravljanje i poboljšanu razinu sigurnosti.

Ponudu naših mrežnih PoE mrežnih Switcheva potrebnih za umrežavanje možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Genius.com.hr – LINK

Hikvision Hrvatska – LINK