SEKTORI

Pouzdana stručna sigurnosna podrška za tvrtke u svim sektorima.

 

Videonadzor za hotel

 

Naše višegodišnje iskustvo i integrirana sigurnosna rješenja od tvrtke sa svim najvišim dobrovoljnim certifikatima.

Mi prilagođavamo inovativna sigurnosna rješenja kako bi zadovoljili specifične zahtjeve klijenata u širokom spektru poslova, industrija i trgovina. Kada je u pitanju sigurnost, svaki različiti klijent ima drugačije zahtjeve, tako da se sigurnosne potrebe različitih sektora poslovanja veoma razlikuju.

Ono što će funkcionirati za zaštitu trgovine luksuznim markama, ne znači da će funkcionirati na prepunom sportskom događaju na stadionu. Zdravstvene ustanove, kao i škole, imaju svoje posebne zahtjeve za sigurnost objekta, ono što je prikladno za skupe zgrade i hotele, neće biti prikladno za npr. restoransku industriju.

Sigurnost u bolnici

Naše iskustvo u širokom rasponu sektora, kombinirana sa našom tehničkom stručnošću, osigurava da uzmemo u obzir bilo kakve zahtjeve za svaki pojedini objekt. Korištenjem najbolje prakse procjene rizika omogućuje nam da provjerimo da se tijekom faze konzultiranja i projektiranja sa strankom ne izostavlja ništa što bi stvorilo unikatno rješenje prikladno za bilo koju stranku.

Primarni cilj može biti i sigurnost perimetra, kao i ulazak i izlazak vozila. To može biti i produktivnost zaposlenika, njihovo ponašanje i aktivnost, kao i pravilan rad strojeva. Ili bi moglo biti praćenje i kontroliranje zdravlja i poštivanje operativnnih procesnih postupaka. Bez obzira na sigurnosni cilj, naši integrirani sustavi su pod kontrolom jednog jednostavnog sustava za kontrolu.

Montaža videonadzora

Videonadzor je često jezgra integriranog sigurnosnog rješenja. Mi pružamo svu potrebnu uslugu i podršku kako bi Vaše sigurnosno rješenje pružilo vrijednost. Bez obzira na to gdje se nalazite, naša tvrtka Vam pruža sigurnosni sustav koji vam je najpotrebniji da biste ispunili svoje ciljeve zaštite objekta.

 

Sektori i industrije u kojima smo do sada radili uključuju:

 

KONTAKT

Razgovarajte s nama u povjerenju o Vašim sigurnosnim izazovima.