OBRAZOVANJE

STRUČNJACI U SIGURNOSTI ZA ŠKOLE

 

Škola

Sigurnost je rijetko gdje toliko važna kao u obrazovnim institucijama. Pojavljuje se niz nepoželjnih ponašanja i situacija koje ugrožavaju zaštitu treba identificirati, spriječiti i otkriti.

Možemo se pohvaliti da smo stručnjaci za školsku sigurnost i videonadzor. Imamo značajno iskustvo u projektiranju, montaži i održavanju sustava za obrazovne institucije. To znači da imamo visoko razvijeno razumijevanje Vaših potreba da osiguramo sigurnost osoblja i učenika, te da izvršimo instalacijski rad sa što manje prekida moguće.

Možemo nadograditi Vašu trenutnu mrežu kako bismo Vam donijeli najnovije tehnologije ili preuređivali cijelu mrežu od nule, ovisno o potrebama Vaše škole. Uz to možemo poboljšati Vašu postojeću snimku videonadzora, čime ćete dugoročno uštedjeti vrijeme i novac.

Kamera u učionici

ZAŠTO ODABRATI NAS ZA SIGURNOST SVOJE ŠKOLE?

Naši sustavi Vam pomažu ne samo da poboljšate Vašu sigurnost videonadzorom, već i Vašim operativnim, zdravstvenim i sigurnosnim mjerama kako biste mogli pratiti osoblje, vozila koja ulaze u zaštićeni prostor kao i osobe koje izlaze i ulaze u nadzirani objekt (npr. školska vrata).

  • Nadogradite svoj postojeći sustav (ukoliko ga imate), štedi vrijeme i troškove
  • Puna usluga montaže i integracija sustava
  • Minimalne smetnje u Vašoj školi prilikom montaže

KOJE SU OPCIJE?

Osim što možete nadograditi postojeću mrežu kamera, možemo montirati cijeli sigurnosni sustav i sve dodatne mjere, kao što su alarmi sa sirenom za provalnike, oni su prikladni za stvaranje sigurnijeg okruženja za učenje u Vašoj školi. Svi sustavi će biti kontrolirani iz jednog zajedničkog operacijskog sustava, što olakšava administraciju i upravljanje sustavom. Ispod je popis dodatnih sigurnosnih mjera koje nudimo:

Hikvision kamera

VIDEONADZOR

Videonadzor je kamen temeljac sigurnosti u današnjim školama. Performanse koje imaju najnovije generacije kamera za videonadzor omogućavaju da budu nenametljive, a u isto vrijeme vrlo sposobne sa oštrom slikom. Mrežno povezivanje s osiguranim Wi-Fi-jem znači da se mogu montirati i povezati s drugim integriranim sigurnosnim elementima brže i uz manje prekide nego ikad prije.

LPR

LPR (License plate recognition) je u širokoj upotrebi za upravljanje i praćenje kretanja vozila. Za škole, LPR nudi mogućnost automatiziranja ulaznih i izlaznih barijera vozila, tako da samo vozila sa dozvolom mogu proći unutar čuvanog objekta kroz rampu ili nekakvu drugu prepreku. Također upozorava na prisutnost vozila koja su na Vašem popisu praćenja.

KONTROLA PRISTUPA

Kontrola pristupa omogućava ulazak i izlazak kroz vrata, ogradu ili bilo kakvu vrstu prepreke u skladu sa školskom politikom. Potvrda ulaska i izlaska se može postići i sa dodatnim korištenjem videonadzora uz kontrolu pristupa. Glavni kontrolni panel svih pristupnih točaka podržava potrebu za upravljanjem stresnim situacijama u kojima se može očekivati evakuacija ili zaključavanje zgrade.

Požarni alarm

VATRODOJAVA

Školski požari predstavljaju veoma značajan rizik, a požarna sigurnost i vatrodojava moraju biti usklađeni. Vatrodojavni alarmi i dobro upravljanje zaštitom od požara za područja škola bi trebalo povjeriti samo stručnjacima za sigurnost i zaštitu od požara koji imaju akreditacije, dozvole i iskustvo sa rezultatima stvaranja sigurnog okruženja za učenje.

ALARM ZA PROVALNIKE

S obzirom da su škole uglavnom velike zgrade i to na više katova, ona su mjesta koja su jako osjetljiva na provalu. U današnje vrijeme, zbog tehnološkog napretka, u školskim učionicama može biti značajnja količina skupe opreme. Školski alarmi za provalnike i njihovi integrirani alarmni sustavi i usluge daljinskog nadzora minimaliziraju prijetnju za provalama i krađama.

Ukoliko želite saznati više:

KONTAKT