MONTAŽA KAMERA ZA VIDEONADZOR

BOLJA SIGURNOST UZ NAŠE USLUGE MONTAŽE

 

Videonadzor postoji na svijetu još od 1942. godine. Međutim, sve do nedavno su niska rezolucija i zrnaste slike značile da su kamere bile dosta ograničenih mogućnosti. Tek kada je digitalizacija 1997. godine počela mijenjati industriju, videonadzor se počeo razvijati i postao je snažan sigurnosni alat što je i dan danas.

 

Najnovija generacija HD kamera za videonadzor i povezanih snimača, diskova i softverskih rješenja čine videonadzor najsnažnijim elementom u bilo kojem integriranom rješenju dizajniranom za zaštitu ljudi, imovine i objekta.

Bullet kamera za videonadzor

MONTAŽA HD VIDEONADZORA

 

Montaža HD videonadzora s mogučnošću instalacije PTZ (Pan, Tilt, Zoom) kamere omogućava sofisticirano praćenje u realnom (stvarnom) vremenu. HD snimke se pohranjuju na mrežne video snimače (NVR) i mogu se odmah analizirati softverom koji se može iskonfigurirati da prepoznaje radnje koje krše sigurnosnu politiku. Osobe zadužene za praćenje videonadzora mogu dobivati automatska upozorenja od softvera.

Montaža videonadzora

Mogućnosti i fleksibilnost koju pruža instalacija HD sustava za videonadzor mogu se dodatno poboljšati kada se bežično omogućava IP mreža (Internet protocol). Kamere koje su opremljene IP opremom prenose video snimke u centralizirane mrežne snimače.

Bežične tehnologije koje se koriste u mobilnim telefonima omogućavaju umreženim HD sustavima za videonadzor instaliranje kamera i nadzor na udaljenim lokacijama kao što su tvrtke koje imaju postrojenja u ruralnim područjima, poljoprivredna zemljišta (farme, OPG-ovi), vikendice…

VIŠE NAČINA KORIŠTENJA VIDEONADZORA

 

HD videonadzor se može koristiti na više načina. Prvo, starije analogne kamere se mogu nadograditi ili zamijeniti. Drugo, svestranost i fleksibilnost HD kamera za videonadzor sa omogućenom PTZ i IP funkcijom znači da će nekoliko mogućih budućih kamera možda biti zamijenjeno s manjim brojem kamera s HD videonadzorom. Ova konsolidacija infrastrukturnog sustava za videonadzor znači da, kada bi se gledalo kroz objektiv ukupnog troška vlasnika, HD videonadzor može smanjiti ukupan budžet potreban za instaliranje, montažu i održavanje integriranog sigurnosnog sustava.

Kada se primjeni na instalacije sa HD videonadzorom, softverska analiza može učiniti više od alarmiranja operatera na kršenje sigurnosne politike. Automatsko prepoznavanje tablica automobila (LPR kamere) i softverske aplikacije za prepoznavanje lica omogućuju identificiranje osoba i vozila. To se može primijeniti za rad s integriranim sustavom za videonadzor i sigurnost. Ovlaštenim vozilima se može dopustiti pristup objektu kroz ogradu ili rampu i može se potvrditi identitet nekoga tko koristi kod za kontrolu pristupa za ulazak u zgradu.

LPR kamera za prepoznavanje tablica

Naša metoda instalacije HD sustava za videonadzor prati najbolju praksu u industriji. Procjena sigurnosti na objektu i analiza identificira rizike kod montaže i omogućuje dizajn integriranog sustava za videonadzor tako da osigura odgovarajuću razinu zaštite. Vrši se montaža ožičenja za struju i video (ako je potrebno) i kamere se postavljaju tako da budu sigurne od kvarova i neovlaštenog rukovanja, te se čvrsto postavljaju na zgradu ili bilo kakav objekt.

Postupak instalacije HD videonadzora se provodi u skladu sa svim primjenjivim zdravstvenim i sigurnosnim zahtjevima i smjernicama. Montaža umreženog HD videonadzora potom je naručena i uručena kupcu.

Pogledajte proces montaže na nekom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK