INSTALACIJA HD VIDEONADZORA

IP (internet protocol) videonadzor je u današnje vrijeme najprikladnije rješenje za videonadzor. Umjesto stvaranja nove mreže, moguće je povezivanje s postojećom IP mrežom vaše zgrade, naši IP sustavi za videonadzor pružaju veću fleksibilnost, zauzimaju manje prostora i neprimjetno se integriraju s vašom postojećom IP mrežom.

 

IP Videonadzor

IP mreže razlikuju se od analognih mreža jer one rade pretvaranjem svih audio i video snimki u podatke. Ti se podaci zatim prenose preko vaše mreže ili internetske konekcije, što znači da ne morate smanjivati kvalitetu snimke tijekom kompresije.

ZAŠTO IZABRATI IP RJEŠENJA?

 

Budući da se svi IP sustavi za videonadzor izvode na postojećim IP mrežama, instalacija je brza i jednostavna. Vaše snimke su lako dostupne s vašeg računala, što znači da ne morate instalirati više monitora za praćenje vaših kamera, a sigurnost i montaža ne bi mogli biti jednostavniji, čime ćete uštedjeti vrijeme, gnjavažu i novac.

MEGAPIKSEL KAMERE

 

IP kamere za videonadzor

Mnogi IP sustavi za videonadzor koji se danas koriste u upotrebi pružaju kompresiranu snimku koja je dosta lošije kvalitete tako da ima malo izgleda da ikada identificira bilo koga tko je snimljen na kameri. Mi koristimo razne IP sustave koji nikada ne ugrožavaju kvalitetu, što ih čini najboljim izborom za videonadzor za svakoga tko je zainteresiran za sigurnost objekta.

KAKO FUNKCIONIRA NAŠ HD VIDEONADZOR?

 

Instalacija HD kamera za videonadzor pomoću našeg sustava omogućuje nevjerojatno detaljne snimke visoke kvalitete koje se mogu pregledavati, pohranjivati i ponovno vraćati na pregledavanje. Tradicionalni analogni sustavi za videonadzor sve više postaju zastarjeli, jer je kvaliteta postala previše slaba kako bi se isgurno prepoznali ljudi na snimkama, čime snimke zapravo postaju bezvrijedne kao dokaz.

Provalnik

ZAŠTO IZABRATI NAŠ HD VIDEONADZOR?

 

Visoku rezoluciju koju pružaju naše kamere, omogućuju vam najbolju šansu za identificiranje osumnjičenog provalnika kako biste ga što lakše prepoznali. Kvaliteta snimke vas neće razočarati u ključnim trenucima kada će vam biti najpotrebnije. To znači da ćete biti sigurniji i smireniji s našima HD kamerama za videonadzor.

KOJE SU PREDNOSTI HD MEGAPIKSELNOG VIDEONADZORA?

 

  • Omogućuje jasno identificiranje potencijalno sumnjivih osoba
  • Može biti do 90 puta veća rezolucija od analognih sustava
  • Slike su toliko oštre i jasne da možete točno identificirati značajke lica i glavne oznake
  • Isplativo i skalabilno snimanje
  • U upotrebi se koristi manje kamera, što rezultira u jeftinijim instalacijama
  • Jednostavno se integrira s ostalim sigurnosnim sustavima
  • Fleksibilan je i jednostavan za nadogradnju ukoliko je to potrebno