HIKVISION VIDEONADZOR

HIKVISION

Hikvision logoHIKVISION ili punim imenom Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. je tvrtka osnovana 2001.godine i u većinskom je vlasništvu kineske države.

 

HIKVISION je vodeća tvrtka u svijetu što se tiče videonadzora, u svijetu imaju najveći udjel u prodaji opreme za videonadzor. Prema godišnjim nezavisnim istraživačkim podacima iz 2015.godine je činio 19,5% tržišnog udjela u globalnoj industriji videonadzora.

Trenutno HIKVISION zapošljava više od 18000 zaposlenika od čega više od 7000 inžinjera. Njihovi proizvodi se prodaju i distributiraju u više od 155 zemalja diljem svijeta.

Vodeći su proizvođač opreme za videonadzor u svijetu već više od 5 godina. Hikvision-ovi proizvodi i rješenja se koriste u cijelom svijetu na više lokacija od čega su najpoznatije Beijing Olympic Stadium, Shanghai Expo, Philadelphia Safe Communities in the U.S., South Korea Seoul Safe City, Brazil World Cup Stadium, the Italy Linate Airport kao i mnogi drugi.

Hikvision kamera

U HIKVISION-u značajno ulažu u istraživanje i razvoj što je dovelo do značajnog napretka u obradi video zapisa, video i audio codec-a, analizi videosadržaja, prijenosu i kontroli medijske mreže, pohrane podataka video i audio podataka, cloud computing-a, velikih podataka, dubokog učenja, video strukturiranja i drugih inovacija.

Ponudu HIKVISION-ovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Genius.com.hr – LINK

Hikvision Hrvatska – LINK