GRAĐEVINSKI SEKTOR

Sigurnost Vašeg gradilišta i Vaša sposobnost da ga čuvate od prekršaja, krađe i vandalizma je briga kroz koju prolazi svaki građevinski projekt. Istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da se godišnje provali u 6000 gradilišta koje sve skupa koštaju građevinsku industriju oko 800 milijuna funti.

 

Gradilište

Unatoč tome što je prethodno imao reputaciju kao nepraktičan sigurnosni sustav za građevinsku industriju, tehnološki napredak učinio je videonadzor najisplativijom, pouzdanom i sveoubahvatnim rješenjem za projekte u građevinskom sektoru. Njegova implementacija može smanjiti Vaše troškove na gradilištu do 75% u usporedbi  s čuvanjem pomoću zaštitara.

Mi Vam možemo ponuditi nove sustave za videonadzor gradilišta (timelapse kamere) i sustave kontrole pristupa koji Vas pokrivaju od temelja. Mi smo Vaš savršeni partner za dizajn i ugradnju Vaših integriranih sigurnosnih rješenja, stekavši iskustvo iz mnogih projekata svih veličina.

Razumijemo da postavljanje mreže videonadzora ne ovisi samo o sigurnosti objekta. Jednako je važno praćenje rada zaposlenika i osiguravanje njihovih zdravstvenih i sigurnosnih zahtjeva. Naši sustavi i rješenja pružaju najsuvremenije tehnologije koje Vam omogućuju praćenje svih pojedinosti na gradilištu kako biste bili sigurni da su vaše osoblje i objekt u svakom trenutku sigurni.

Gradilište gif

ZAŠTO ODABRATI NAS ZA SIGURNOST NA GRADILIŠTU?

Naše iskustvo u radu unutar građevinske industrije znači da razumijemo složenost Vaših sigurnosnih potreba i možemo prilagoditi Vaš sigurnosni sustav kako bi se osigurala pokrivenost svakog područja koje je pod zaštitom. Naša cjelovita servisna rješenja znači da nećete morati tražiti drugdje za dodatne proizvode jer pružamo sveobuhvatnu uslugu.

KOJE SU OPCIJE?

Prisutnost videonadzora na gradilištu je dovoljna da spriječi prekršaje ili kriminalne aktivnosti, ali ako bi se na Vašoj lokaciji provalilo, naše visoko kvalitetna i ekonomična videonadzorna rješenja pružit će Vam video dokaze koje možete koristiti za procesuiranje. Ako želite dodatno osigurati svoj projekt, nudimo i integrirane sustave kontrole pristupa objektu, čime ćete pouzdano i sigurno ograničiti ulazak neovlaštenim osobama i upravljati ulazom na Vaše gradilište.

Bilo da trebate nadograditi postojeću mrežu ili instalirati potpuno novi sigurnosni sustav, moći ćemo zadovoljiti sve Vaše potrebe. Popis usluga i proizvoda koje nudimo nalazi se ispod:

Provjerite našu ponudu timelapse kamera za videonadzor gradilišta na nekom od naših web shopova:

Genius.com.hr – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Alarm Market – LINK

 

Ukoliko želite saznati više:

KONTAKT