FESTIVALI / DOGAĐAJI

PRAĆENJE

Bez obzira da li ste domaćin sajma, konferencije, dodjele nagrada, privatnog eventa ili bilo kojeg drugog događaja, neophodno je osigurati sigurnost svih Vaših sudionika.

Želite da Vaš događaj bude što posjećeniji. Međutim, u velikoj gužvi može biti teško identificirati i moći rješiti prijetnje, poremećaje ili incidente. Zato Vam je potrebno široko sigurnosno rješenje koje se može prilagoditi Vašim operativnim zahtjevima.

Svaki događaj ima jedinstveno okruženje, zbog čega Vam pružamo sveobuhvatnu procjenu, dizajn sustava, planiranje, obuku i održavanje CCTV sustava kao dio našeg sigurnosnog rješenja.

 

Sigurnost na festivalu

SIGURNOST

Naši sustavi za videonadzor stvaraju okruženje u kojem Vaš događaj može glatko funkcionirati, i da se svi prisutni osjećaju sigurno. Sa standardiziranim industrijskim videonadzornim rješenjima, Vaš će događaj imati prave alate za zaštitu od prijetnji sigurnosti događaja, poput krađe opreme ili nasilničkog ponašanja. Također ćemo osigurati da ste pokriveni zakonima i pravilima, da imate pristup video dokazima za obranu od bilo kakvih pravnih radnji koje bi mogle uslijediti.

Naši IP HD sustavi za videonadzor podržavaju čitav niz inovativnih značajki, uključujući vizualnu provjeru aktivacije lokalnih alarma kao i prijenos podataka u real-time-u na mobilne uređaje. Visoko obučeni stručnjaci mogu daljinski nadgledati Vaš videonadzor, omogučavajući kontinuirani nadzor nad bilo kojim područjima, a kamere s videonadzorom na tijelu zaštitara poboljšavaju uslugu, omogućuju praćenje u stvarnom vremenu ukoliko dođe do incidenta. Naše LPR kamere za prepoznavanje tablica auta također mogu pomoći u osiguravanju parkirališta, kontrolirajući pristup vozilima na događaj.

Sigurnost na ceremoniji

PRIVATNOST

Važno je da se polaznici mogu opustiti i da se ne osjećaju uznemireno. Naše su kamere vrlo vidljive i u skladu su s trenutnim odgovarajućim zakonima, što znači da će svi prisutni na događaju biti svjesni snimanja s kamerama za videonadzor, ublažavajući zabrinutost i zadržavajući potencijalno nedopustivo ponašanje.

Naša rješenja su izrađena kako bi zadovoljila zakonske okvire koji se uređuju Zakonom o zaštiti podataka i Uredbom o općim propisima EU (GDPR), što znači da su naši sustavi također dizajnirani i implementirani kako bi podržali sigurnost podataka, spriječili neovlašteno dijeljenje i zlouporabu snimljenih snimaka sa videonadzora.

GDPR znak

KONTROLA

Naša sigurnosna rješenja za videonadzor pružaju potpunu kontrolu nad zaštitiom Vašeg događaja. Moći ćete gledati i pratiti širok spektar kamera pomoću najnovije tehnologije. Naši sustavi se protežu kroz postojeće sustave upravljanja sigurnošću i može ih koristiti širok raspon pružatelja usluga.