DSC ALARM

DSC

DSC (Digital Security Controls) je svjetski lider u elektroničkoj sigurnosti. Od njihovih revolucionarnih kontrolnih ploča pa do vodećih svjetskih IP monitornih alarmnih sustava i suvremenih samostalnih bežičnih ploča DSC je bio i ostao prvi i središnji u sigurnosnom prostoru.

 

Tvrtka je osnovana 1979.godine. DSC je globalni brend sa sjedištem u Torontu u Kanadi. Dizajniraju i proizvode sigurnosne kontrolne ploče, razne detektore, komunikacijske proizvode i strukturirana kablovska rješenja, njihovi proizvodi se nalaze u domovima i tvrtkama širom svijeta.

DSC alarm

Prepoznati su u svijetu po stručnosti, pouzdanosti i vrhunskim performansama, proizvodi im se prodaju u više od 140 zemalja diljem svijeta.
Posvećeni su u postizanju najsuvremenijih ISO sigurnosnih standarda i Six Sigma metodologije za vrhunsku učinkovitost, performanse i pouzdanost proizvoda.

DSC postavlja nenadmašnu kombinaciju vodeće tehnologije i dugogodišnjeg iskustva u industriji. Rezultati su sigurni, fleksibilni i dugotrajni proizvodi i rješenja najviše kvalitete.

Proizvodi su im jednostavni za instalaciju, jednostavni za korištenje i lako se mogu nadograđivati. Dakle, kada trebate izuzetne sigurnosne proizvode koji rade kada je najvažnije, pogledajte DSC.

Ponudu DSC-ovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK