DAHUA VIDEONADZOR

DAHUA

DAHUA je kineski proizvođač servisa i proizvoda za videonadzor, s 2. najvećim tržišnim udjelom u svijetu prema izvješću IMS-a iz 2015.godine.
Tvrtka je osnovana 2001.godine i u svojoj ponudi imaju širok raspon naprednih sigurnosnih hardvera i softvera, kamera, snimača, kontrolera i monitora.

 

Osim toga Dahua također donosi rješenja u inteligentnom sustavu prometa, inteligentnim zgradama…
Dahua zapošljava više od 13000 radnika od čega više od 6000 inžinjera. Proizveli su više od 1400 patenata koji se prodaju u više od 180 zemalja diljem svijeta.

Dahua bullet kamera
Dahuina osnovna linija video nadzora uključuje mrežne kamere, mrežne video snimače i HD sliku preko koaksijalnog kabela. Takva tehnologija se može koristiti u mnogim sektorima, uključujući bankarstvo i financije, vlada, industriju, maloprodaju, sport, prijevoz i energiju.

S prilagođenim tehničkim inovacijama i krajnjim uslugama, Dahuina inteligentna rješenja za promet i ostala rješenja zarađuju povjerenje klijenata najbolje rješavajući njihove probleme.

Brojni su veliki projekti instalirani i montirani sa Dahuinim proizvodima uključujući Olimpijske igre 2016.godine u Rio De Janeiru, G20 Summit u Hangzhou, Shopping Mall Oman Avenues, LAN Airlines u Peruu, APEC u Kini kao i mnogi drugi projekti.

Ponudu Dahuinih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Dahua.hr – LINK