CHUANGO ALARM

CHUANGO

Chuango logo

CHUANGO ili punim imenom Chuango Security Technology Corporation je kineski proizvođač bežičnih alarmnih sustava. Tvrtka je osnovana 2001.godine u gradu Fuzhou-u u Kini.

 

Kompanija u svojoj ponudi ima “uradi sam” sigurnost, kućnu automatizaciju, sustave upravljanja energijom i zdravljem, wi-fi alarmne sustave, video zvona za vrata, wi-fi kućne sustave, sirene sa solarnim napajanjem, panik tipke i detektore vibracija.

Također u ponudi imaju bežične tipkovnice za alarmne sustave, detektore pokreta, infrared senzore, detektore za istjecanje plina, detektore za vatru, detektore loma stakla kao i detektore za poplavu.

Chuango alarmZahvaljujući globalnom istraživačkom i dizajnerskom timu s vrhunskim iskustvom u industriji i raznolikim pozadinama, Chuango je privilegiran raditi s više od 60 inženjera hardvera / softvera i stručnjaka za bežičnu komunikaciju, kao i mnogo grafičkih, modnih i industrijskih dizajnera koji svi nastoje isporučiti na Chuangoovom neumoljivom obećanju o jednostavnim, inovativnim sigurnosnim i automatizacijskim inovacijama.

Njihovi proizvodi su distribuirani u više od 50 zemalja diljem svijeta uključujući i skladišta koja imaju u Europi, Sjevernoj Americi i Australiji.

Od domaćeg sigurnosnog hardvera i softvera , Chuangov sveobuhvatni proizvodni i uslužni program osiguravaju njihovim krajnjim korisnicima sigurnosti u kući, uz potpun mir i potpunu kontrolu u rukama.

Ponudu Chuangovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Genius.com.hr – LINK