BEŽIČNI VIDEONADZOR

BEŽIČNI VIDEONADZOR ZA POSAO

Wireless network

Ukoliko ste u strogom roku kojeg morate poštivati ili ne želite potrošiti novac na kabelske instalacije, bežični videonadzor vam može pružiti brzo i jednostavno rješenje bez ugrožavanja sigurnosti.

 

Montaža žičnog sustava za videonadzor na vašoj lokaciji može biti složeno, dugotrajno i skupo iskustvo koje nekad uključuje raskopavanje ulice ili potpisivanje ugovora o mreži kako bi se osiguralo povezivanje povratnih veza. Ovaj proces može znatno povećati vaše troškove i produljiti trajanje instalacije znatno dulje nego što biste očekivali.

Zbog tog razloga, bežične kamere za videonadzor postaju sve popularnije za upotrebu na mnogim objektima. Ako vam se jako žuri ili ne želite potrošiti dodatno vrijeme i novac na kabelske instalacije, bežični sustav za videonadzor može pružiti brzu i jednostavnu alternativu bez ugrožavanja sigurnosti.

Bežični videonadzor

KAKO FUNKCIONIRA BEŽIČNI SUSTAV ZA VIDEONADZOR?

Iako neke kamere koriste baterije, većina bežičnih sustava za videonadzor treba biti negdje uključena. “Bežični” aspekt se odnosi na bežični prijemnik koji funkcionira preko radio valova umjesto prijenosa audio i video signala. Ova je tehnologija idealna za kamere nošene na tijelu (policija), omogučujući praćenje u stvarnom vremenu i otvaraju mogućnost gledanja ili pohranjivanja snimke vašeg videonadzora na Cloud sustav.

Za razliku od većine tradicionalnih sustava, bežični videonadzor ne zahtijeva instalaciju podzemnih kanala. I dalje možete odabrati internetski protokol (IP), 3G mrežu ili COFDM, jedina je prava razlika jednostavnost instalacije.

Monitoring kamera

ZAŠTO IZABRATI BEŽIČNI VIDEONADZOR?

To je idealno rješenje za moderno doba i može vam uštedjeti vrijeme, novac i gnjavažu. Neće vam trebati dopuštenja za prostorne planove, blokiranje ceste ili uklanjanje postojećeg sustava, a i možda završite montažu i instalaciju tjednima prije nego sa žičanim sustavom. Bežične kamere se daju lako deinstalirati, što omogućava veću fleksibilnost na vašoj lokaciji, ako ona bude podložna promjeni ili re-organizaciji. To, zauzvrat može smanjiti vaše troškove tokom montaže i instalacije.

KOJE SU PREDNOSTI?

  • Brza instalacija, bez puno gnjavaže
  • Može se dovršiti za samo jedan dan
  • Potrebno je manje planiranja od tradicionalnih sustava
  • Vrijednost za novac
  • Postoji opcija privremene instalacije

Bez obzira na to u kojem poslovnom sektoru djelujete ili gdje se nalazite u Hrvatskoj ili Zagrebu. Bežična rješenja za videonadzor omogućuju brza i vremenski učinkovita rješenja i mogu smanjiti vaše planirane troškove za videonadzor.