ANVIZ KONTROLA PRISTUPA

ANVIZ

Anviz logo

Anviz Global je vodeći pružatelj zajedničkih inteligentnih sigurnosnih rješenja posvećenu klijentima, pružajući sveobuhvatnu kontrolu pristupa, vremensko upravljanje posjećivanja, video nadzor, alarmni sustav i inteligentna rješenja za zgradu. Konstantnim inovacijama i izgradnjom temeljne tehnologije za sigurnost pomažu svijet učiniti sigurnijim mjestom.

 

Anviz se specijalizirao za stvaranje jedinstvenih rješenja koja se protežu preko biometrijske kontrole pristupa, prepoznavanje otiska prsta, prepoznavanje lica i očiju, videonadzor i RFID tehnologiju. Ponuđujući jako vrijedna sigurnosna rješenja, Anviz služi raznim klijentima u različitim branšama od vlade, maloprodaje, industrije, turističkog sektora…

Anviz je osnovan 2001. godine, globalna je tvrtka sa središtem u Šangaju u Kini. Anviz može služiti više od 100 zemalja širom svijeta. Ima tvornicu od 50.000 četvornih metara u Yanchengu, Jiangsu i vlastitom podružnicom u Sjedinjenim Državama i Južnoj Africi.

Anviz nastoji stvoriti vrijednost za zaposlenike, kupce, dioničare i cjelokupno društvo. Aktivno ispunjavaju društvenu odgovornost i nastoje pridonijeti uštedi energije zbog zaštite okoliša i održivog razvoja.

Anviz kontrola pristupa

BIOMETRIJSKA KONTROLA PRISTUPA, RFID I VIDEONADZOR

 

Anviz ima 11 godina stručnog iskustva u inženjerstvu i proizvodnji biometrijskih tehnologija i posjeduje više od 500 intelektualnih patenata u softveru, hardveru, dizajnu i stilu.

Stvorili su i razvili samo-inteligentni, multibiometrijski algoritam potvrde nazvan BioNANO. Upotrebom prepoznavanja otiska prsta, lica, očiju i vena u jednoj jezgri aplikacije, BioNANO je nadmašio druge konkurente da postanu najučinkovitiji i najstabilniji algoritam identifikacije u svijetu.

Inteligentna sigurnost se jako oslanja na tehnološki razvoj. Granica između inteligentne sigurnosti i računala postupno nestaje. Inteligenta sigurnosna tehnologija obuhvaća brojne funkcije, uključujuću prijenos i pohranu slike, pohranu i obradu podataka, kontrolu pristupa, alarmne sustave…

Ponudu ANVIZ-ovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK

Genius.com.hr. – LINK