ALARM ZA LOPOVE

Zaštitite se alarmom od prisilnog ulaska osoba u vaš privatni prostor radi zaštite vašeg fizičkog i intelektualnog vlasništva.

 

Provalnik

Naši alarmi za lopove i uljeze štite mjesta i objekte od neželjenih posjetitelja. Alarmi obično imaju senzore na ulaznim točkama u objekt kao što su vrata i prozori. Senzori također mogu otkriti gibanje (detektori pokreta) i biti postavljeni ispod razine stopala kako bi otkrili ljude koji hodaju ili stoje na područjima koja trebaju biti zaštićena.

Ukoliko su dijelovi alarma poput vanjske sirene vidljivi prostim okom (vizualno), onda mogu spriječiti prisilan ulazak u prostorije i objekt. Zvuk i slika alarmne sirene gotovo će zasigurno jednog lopova natjerati da dvaput razmisli prije nego što isproba bilo kakvu provalu u objekt.

Upravljačka alarmna ploča

Integriranje alarmnog sustava na ulazu u objekt sa već integriranim videonadzorom omogućuje da se dostigne sve veća razina sigurnosti. Vizualna provjera aktivnosti uljeza s integriranim videonadzorom omogućuje i osigurava policiji da što priju dođu do objekta u koji je provaljeno. Videonadzorne snimke mogu omogućiti prepoznavanje provalnika i pomoći u otkrivanju provalnika.

Prednosti alarmnog sustava protiv uljeza:

  • Poboljšana sigurnost pruža mir i spokoj
  • Za tvrtke: smanjenje stopa osiguranja u nekim područjima
  • Lakše potraživanje osiguranja

Naši alarmi za uljeze brinu se da poslovni, komercijalni i industrijski prostori i objekti budu sigurni od neželjenih uljeza i provalnika na ulazu i unutar samog objekta. Gdje god da se nalazio vaš objekt i imovina, bilo to u Zagrebu ili negdje drugdje u Hrvatskoj.

Ponudu naših alarmnih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK