AJAX ALARM

AJAX

Ajax logo

Ajax Systems (internacionalna tvrtka s istraživanjem, razvojem i proizvodnjom u Ukrajini) kreira profesionalne sigurnosne sustave od 2011.g., kombinirajući inovativni inžinjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom.

 

Više od 40 inžinjera, računalnih stručnjaka i specijalista raznih djelatnosti sudjeluje u razvoju novih proizvoda i rješenja od kojih je 5 patentirano u SAD-u.

AJAX PREDNOSTI, PREVENCIJA OD PROVALNIČKIH I SOFTVERSKIH NAPADA NA SUSTAV ZAŠTITE

Ajax alarm proizvodi

QR Code – Brzo i jednostavno dodavanje perifernih uređaja u sustav pomoću očitanja QR koda koji se nalazi na svakom uređaju.

RTSP video verifikacija – Mogućnost povezivanja RTSP video signala s gotovo svake IP kamere na Ajax aplikacije za mobilne uređaje i pregled živog prijenosa putem Ajax aplikacija.

GEOFENCE – U slučaju panik aktivacije putem aplikacije očitava se točna GPS lokacija mobilnog uređaja. Uz to Geofence se može koristiti i kao podsjetnik za uključenje/isključenje sustava prilikom napuštanja/ulaska unutar štićenog područja s mobilnim uređajem (preko instalirane aplikacije).

Rad bez prekida – Pomoćno baterijsko napajanje omogućuje nastavak rada sustava bez obzira na uzrok prekida regularnog napajanje.

Pogreške rutera ili internet veze – Obavijest o mrežnoj pogrešci će doći do vas pomoću rezervnog GSM signala.

Prekid rada detektora – Učestalost provjeravanja (pinganja) svih dijelova sustava osigurava da ćete trenutačno biti obavješteni ukoliko neki od uređaja prestane odgovarati.

Oštećenje detektora – Tamperi će se automatski aktivirati u slučaju bilo kakvog fizičkog oštećenja detektora.

Manipulacija bežičnog kanala – U slučaju pogrešaka u kanalu bežične veze, detektori će samostalno odabrati slobodnu, neugroženu frekvenciju.

Povezanost s poslužiteljem – U slučaju bilo kakvog prekida veze s poslužiteljem (serverom), trenutno će vam stići informacija o tome.

Manipulacija podacima – Svi podaci su zaštićeni izuzetno jakom enkripcijom tako da uvijek ostaju nedostupni pokušajima manipulacija.

Otvaranje detektora – Svi su uređaji zaštićeni tamperom pa se trenutno šalje alarm u slučaju neovlaštenog otvaranja poklopca detektora.

Ajax aplikacija za mobitel

AJAX APLIKACIJE

“Ajax Security System” aplikacija je virtualni kontrolni centar za krajnje korisnike, dostupan danju i noću u kojem možete provjeravati status sustava zaštite, uključiti ga u rad ili ga isključiti, te mijenjati njegove postavke. Sve to, samo u par dodira na vašem pametnom telefonu ili klikova na osobnom računalu.

Profesionalcima tehničke zaštite namijenjena je pak posebna aplikacija “Ajax PRO: Tool for Engineers” u kojoj, pored gore navedenih, instalateri imaju mogućnost prijave neograničenog broja sustava te omogućen privremeni ili permanentni administratorski (instalaterski) pristup ugrađenom sustavu zaštite.

KAD SIGURNOST POSTAJE UMJETNOST

Svake se godine odabiru najinovativniji i pouzdani proizvodi na tržištima sigurnosti i zaštite od požara, pod pokroviteljstvom najvećih europskih izložbi “IFSEC International” i “FIREX International”. Tako je 22. studenoga 2017. proglašen i dobitnik ovogodišnje nagrade “Intruder Alarm Product of the Year”. Po prvi puta u povijesti nagrade “Security & Fire Excellence Awards”, lovorov vijenac otišao je proizvođaču iz Istočne Europe, u ruke Ajax Systems-a. Ova je nagrada još jedan dokaz kako u Ajaxu svakog dana promišljaju načine kako bi životi ljudi bili sigurniji.

Ponudu Ajax-ovih proizvoda možete pogledati na jednom od naših web shopova na linku niže:

Alarm Market – LINK

Videonadzor.eu – LINK